maandag 23 januari 2012

Idee 23: Mini-vakantie


Gebruik je creativiteit en organiseer een mini-vakantie die je nooit meer zult vergeten. Even uit de dagelijks sleur geeft frisse nieuwe ideeën. Helemaal als je een mini-vakantie organiseert met een bijzondere bestemming en met een doel. Doe het eens helemaal anders en brainstorm totdat je een inspirerend plan hebt voor een creatieve mini-vakantie.

Reis op een hele andere manier dan je gewend bent en zorg voor een unieke bestemming. Bedenk ook een doel, zodat je tijdens de reis ook je aandacht focust op iets wat je bijvoorbeeld uit wilt zoeken. Zoiets als een pelgrimsroute lopen maar dan anders.

Ideeën voor bestemmingen: een klooster, een kathedraal , een bijzondere tuin, een museum, een natuurgebied, een plaats  met een vreemde naam (klik hier), een doolhof of labyrinth.
Voorbeelden van doelen: uitzoeken wat je wilt met je leven, in contact komen met anderen, een creatief plan bedenken, speciale foto's maken of een opzet maken voor het schrijven van een boek.

Neem je camera mee en leg alles vast, dat is belangrijk voor het doel. Maak zoveel mogelijk foto's die met je doel te maken hebben zodat je die later kunt gebruiken bij het uitwerken van je plannen. Heb je weinig tijd en geld, ga dan toch. Bedenk dat je ook op vakantie kunt gaan in je eigen woonplaats, en zelfs in je eigen huis.

Ik wens je een inspirerende mini-vakantie! 

© Ina Wuite 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten